Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Χαρούμενες σαλιάρες!

Χρόνια Πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη!!! Εύχομαι να περάσατε όλες τέλεια, εμείς το απολαύσαμε στην εξοχή! 
Πριν το Πάσχα, υποσχέθηκα να σας δείξω τα πασχαλινά δωράκια μου, τα οποία δεν τα τελείωσα ποτέ... Σκέτη αποτυχία! Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν προλαβαίνω να τα φτιάξω εγκαίρως, τα παράτησα μισοτελειωμένα στη ντουλάπα... Τελικά έφτιαξα τα κουλουράκια μου, έφαγα μια ντουζίνα και ηρέμησα! Αγόρασα έτοιμα δωράκια (εδώ κοκκινίζω!) και αποφάσισα φέτος να ξεκουραστώ λιγάκι! Η κοιλιά μου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχω να δηλώσω ότι η διπλή κύηση δεν συγκρίνεται σε τίποτα με μια μονή, ειδικά όταν έχεις και άλλο παιδάκι, με αποτέλεσμα να μη μου μένει όσος χρόνος θα ήθελα για τις δημιουργίες μου, αλλά πιστεύω ότι κάτι καταφέρνω, παρά την κούραση μου!
Αρκετό καιρό πριν τις γιορτές είχα ετοιμάσει αυτές τις σαλιάρες για τα ανηψάκια μου. Είναι για δυο χαριτωμένα αγοράκια έξι και εφτά μηνών, που μπήκαν πρόσφατα στον κόσμο των στερεών τροφών! Το δωράκι τους από μένα? Τι πιο κατάλληλο από χειροποίητες σαλιάρες! Έφτιαξα δυο σετάκια των πέντε, με απλικέ σχέδια και αδιάβροχο πετσετέ. Δεν έγιναν πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες? Αν θέλετε να τις φτιάξετε και εσείς δείτε αυτές εδώ τις οδηγίες, είναι πολύ πρακτικό και χρήσιμο δωράκι για τις μαμάδες!


18 σχόλια :

  1. χαρα στο κουραγιο σου να κανεις τετοιες κατασκευες υπεροχες περιμενοντας διδυμα κ εχοντας ενα παιδι.με το καλο Αναστασια μου.υπεροχες οι σαλιαρες σου.ολο χρωμα κ ζωντανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ....ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ...ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πανέμορφες οι σαλιάρες σου Αναστασία μου...Με το καλό να έρθουν στον κόσμο τα διδυμάκια σου !!!Σου εύχομαι ότι καλύτερο φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα'θελα να ήμουν από μια γωνιά και να 'βλεπα πώς τα καταφέρνεις?? Μπράβο σου! Είσαι άξια! Ισως , τελικά, τα δίδυμα να σε κρατούν σε υπερένταση! Ε, βοηθάει ..λιγάκι(!!) και το αδελφάκι τους!! Χαχα!! Φιλάκια και να προσέχεις τον εαυτό σου!
    ΥΓ Σ'ευχαριστούμε πολύ που μάς δίνεις και τον τρόπο κατασκευής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά και καλά εύχομαι. Έχεις πολύ κουράγιο έγκυος με μικρό παιδί άθλος και κάνεις και τόσα πολλά, μπράβο βρε κορίτσι μου! Οι σαλιάρες ειδικά με τα ζωάκια είναι εκπληκτικές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω να ρωτησω βρε παιδια μου εσυ τα κανεις; αν ναι ο βατραχος εγινε η αδυναμια μου κανενα μωρο δεν θα φαει με αυτον μονο εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά! Υπέροχες έγιναν οι σαλιάρες! Μου άρεσε ιδιαίτερα το γαλάζιο κουνελάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. woderful marvellus i love all of them!!!!!! i m going to send yoy a message the next days!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Πολύ ωραίες οι σαλιάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!Χριστός Ανέστη Αναστασία μου γλυκιά!!! ¨Ολα να πάνε καλά, και εύκολα για τα μωράκια σου!!!!Δεν χρειάζεται να κουράζεσαι καθόλου!!Θα τα κάνεις αργότερα όλα, κράτα την όρεξή σου!!! Πανέμορφα όλα όσα έφτιαξες!! Ξετρελάθηκα όμως με τα παπουτσάκια που έστειλες στο Μπαζάρ!!! τέλεια!!!! μπράβο σου!!! φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια Πολλά Αναστασία!!!Πανέμορφες οι σαλιάρες σου με υπέροχα, ζωηρά χρώματα και όμορφα σχεδιάκια!Πολύ χρήσιμο που έβαλες και το tutorial :) Σ' ευχαριστούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναστασία μου καλησπέρα!

    Πραγματικά υπέροχες οι σαλιάρες σου, όπως βέβαια και όλα όσα μας έχεις παρουσιάσει!
    Συγχαρητήρια πολλά!

    Μαίρη Σταμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι μοναδικές!! Ο συνδυασμός των χρωμάτων τέλειος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να πρωτογράψω? Για τα σχέδια ή για τα χρώματα? Είναι υπέροχα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσο όμορφες!!!!
    Ανυπομονώ να μείνει καμιά φίλη μου έγκυος, για να τις κάνω τέτοιες σαλιάρες δώρο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή