Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Παντοφλάκια


Εδώ είμαι, δεν ξαναχάθηκα! :)
Τις τελευταίες μέρες κάνω τεράστιες προσπάθειες να οργανώσω τις φωτογραφίες με τις αμέτρητες δημιουργίες που μαζεύτηκαν. Κάτι κατάφερα! Ξεχώρισα ένα μέρος αυτών και μοιράζομαι μαζί σας κάποια από τα παντοφλάκια επενδυμένα με φλις προτού μας εγκαταλείψει ο χειμώνας.



 Έχει και άλλα! Για δείτε!




























13 σχόλια :

  1. Δεν παύεις να με εντυπωσιάζεις κάθε φορά με το ταλέντο και την αγάπη σου σε αυτό που κάνεις.
    Είναι όλα πανέμορφα Αναστασάκι μου και επειδή εδώ και 1,5 χρόνο φοράμε μόνο δικά σου παντοφλάκια, μπορώ να επιβεβαιώσω πως εκτός από απίστευτα καλόγουστα, είναι και αθάνατα! Δεν έχουν πάθει τίποτα. Τα έχω πλύνει πολλες φορές στο πλυντήριο και είναι σαν καινούρια. Τα παλιά μας δε, τα έχω χαρίσει σε φιλαράκια και τα χαίρονται τώρα.
    Φιλάρες πολλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ ξέρεις τι σκεφτόμουν;Το φαντάζεσαι να μπορούσαμε(λόγω υλικών εννοώ)να μπορούσαμε να τα φοράμε και έξω αυτά τα καταπληκτικά παπουτσάκια,μικροί και μεγάλοι;;;;Θα γίνονταν τρελή μόδα!!!!Θα το γούσταρα φοβερά!!!!!Κάθε μέρα θα σου παρήγγελνα και ένα ζευγάρι!
    Κάνεις άψογη(αν και το "άψογη" είναι λίγο) δουλειά!!!!Γιατί δεν τα βάζεις στο site σου σε ένα ξεχωριστό section "e-shop";;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναστασία, όλα είναι πανέμορφα.... κάθομαι και τα χαζεύω πόση ώρα!!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι τοσο υπεροχα!!!Καπου διεκρινα και αυτα που ειχα παρει εγω για δωρακι...Τα χαρηκε πολυ το κοριτσακι που τα πηγα δωρο!!Μπραβο Αναστασια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτιάχνεις υπέροχα πράγματα Αναστασία μου !!! Πανέμορφα όλα !!!!!!! Είσαι άπαιχτη !!!
    Φιλάκια πολλάα !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας τρελανεις εσυ!!!! ειναι υπεροχα οπως ολα οσα δημιουργεις!!!!μπραβο σου κοριτσι μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχα, τα λατρεψα όλα, δεν εχω λογια, μπραβο Αναστασια μου, χιλια μπραβο. Οι μπαμπουσκες με τρελαναν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι όλα υπεροχα θελω να διαλεξω κατι και δεν μπορω να καταλήξω, θέλω να επικοινωνήσουμε ...
    απο xiotiko.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναστασία μου χαθήκαμε!! Τι φοβερά τα παπουτσάκια, για άλλη μια φορά... Και τα υφάσματα, και η φωτογράφιση.... Είσαι επαγγελματίας, πως να το κάνουμε?? Κατηφορίζοντας και βλέποντας τις φωτογραφίες, άρχισα να σκέφτομαι: αυτό μου αρέσει, για αυτό θα της γράψω.... όχι, για αυτό... όχι, θα γράψω για αυτό και αυτό..... Και χάθηκα φυσικά στις ομορφιές σου! Καλή συνέχεια και καλά κουράγια σε όλα όσα κάνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή