Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τσάντα αλλαξιέρα

Η συγκεκριμένη τσάντα κοντεύει να κλείσει χρόνο, έχει ήδη φθαρεί το ύφασμα στις γωνίες από την πολύ χρήση και εγώ ακόμα να την κάνω ανάρτηση!

Είναι η τσάντα-αλλαξιέρα που χρησιμοποιώ από τότε που γεννήθηκαν τα δίδυμα και θέλω να την αντικαταστήσω με μια καινούργια γιατί δεν είναι αρκετά ευρύχωρη! Τα πράγματα των μωρών που τοποθετώ μέσα της είναι πολύ στριμωγμένα κάτι που με εκνευρίζει ώρες-ώρες.
Βασικά, δεν υπολόγισα καλά τις διατάσεις και η τσαντούλα έγινε πιο μικρή απ'ότι θα την ήθελα. Εγώ φταίω όμως, δημιουργώ δυσκολίες στον εαυτό μου και φτιάχνω μόνη μου πατρόν χωρίς να έχω κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα. Δεν πειράζει όμως, υποσχέθηκα στον εαυτό μια καινούργια, μεγαλύτερη και πρακτικότερη. Η υπόσχεση παρέμενε απραγματοποίητη μέχρι χτες που επιτέλους ήρθε η σειρά της. Θα σας την δείξω μόλις ολοκληρωθεί!

Τα βασικά υφάσματα της τσάντας καφέ και τυρκουάζ, στην επιλογή των οποίων δεν δυσκολεύτηκα καθόλου, απλά προέκυψαν ως τα πιο ταιριαστά για το καρότσι. Μου αρέσει όταν μου δίνεται η ευκαιρία να ταιριάξω την δημιουργία μου με κάτι άλλο, με διευκολύνει αφάνταστα! Σε διαφορετική περίπτωση είμαι ικανή να κάθομαι με τις ώρες ακουμπώντας το ένα ύφασμα δίπλα στο άλλο στην προσπάθεια μου να βρω το πιο ταιριαστό. Και πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο! Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω κάνει μια αξιόλογη συλλογή που πιάνει πολύ χώρο της ντουλάπας και αν συνεχίσω με αυτούς τους ρυθμούς τις αγορές μου, με βλέπω να εξαφανίζω τα ρούχα από την ντουλάπα για να κάνω χώρο στα υφάσματα! Τι να κάνω? Είναι μια από τις αδυναμίες μου!





22 σχόλια :

  1. Μη μου πεις οτι εφτιαξες κ τα καλυμματα για το διπλο καροτσακι! Θα τρελαθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μου πεις οτι εφτιαξες κ τα καλυμματα για το διπλο καροτσακι! Θα τρελαθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Όχι αυτά! Η φωτογραφία του καροτσιού είναι από το επίσημο site του.
      Στο παρελθόν, είχα φτιάξει τα καλοκαιρινά καλύμματά μας!

      Καλημέρα, Ασπασάκι!

      Διαγραφή
  3. Ε ποτέ! Καλέ αυτή είναι σούπερ επαγγελματική τσάντα (αλλαξιέρας ή μη) έτοιμη προς πώληση. Για να ετοιμάζουμε την παραγωγή, παρακαλώ. Πόλλα φιλιά και τα πας , περίφημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει ωραιότερη, Αναστασία μου γεια στα χέρια σου !
    Καλή Ανάσταση, να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναστασία μου αν δεν το έλεγες ούτε θα το φανταζόμουν οτι είναι χειροποίητη...Σίγουρα η καινούργια σας θα είναι καταπληκτική!
    Το καρότσι φυσικά όλα τα λεφτά! Είδα και την ανάρτηση για τα καλύμματα... Δεν έχω λόγια είσαι χρυσοχέρα τέλος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναστασία ο συνδυασμός των χρωμάτων μου αρέσει πολύ και η απίστευτη συλλογή σου από υφάσματα σε βγάζει ασπροπρόσωπη! Είναι υπέροχη και καλοραμμένη, όπως όλα! Φοβερή δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ωραία που είναι η τσάντα σας! Ζηλεύω! Εγώ έχω μια τυποποιημένη μονόχρωμη που ήρθε πακέτο μαζί με το επίσης μονόχρωμο καρότσι!
    Καλά και το καρότσι σας είναι φανταστικό δεν το συζητώ!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφη τσάντα! Μαζεύω ιδέες για τα μελλοντικά μου .... εγγόνια!!!!! χαχα!!!!
    Τις καλύτερες ευχές μου για μια χαρούμενη Πασχαλιά! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γλυκό κορίτσι, συνεχίζεις να μας εκπλήξσσεις με τις άψογες και πανέμορφες δημιουργίες σου !!! Υπέροχη, κομψή και πρακτική η τσάντα-αλλάξιέρα και πολύ ωραίο δώρο ίσως για μέλλουσα μαμά !!! Η τελειότητα της κατασκευής αξεπέραστη !!! Σου ευχόμαστε καλό Πάσχα με την αγαπημένη σου οικογένεια και Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ όμορφη η τσάντα-αλλαξιέρα!-
    οι χρωματικές σου επιλογές
    μου φτιάχνουν τη διάθεση! :)-
    καλό μήνα αναστασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν υπάρχουν λόγια για το ταλέντο και τη γλύκα σου!!! Η τσάντα μπορεί άνετα να συναγωνιστεί αυτές τις πανάκριβες του εμπορίου και να φάνε τη σκόνη της!!!! Μπράβο Αναστασάκι μου!!!
    Δεν σου εύχομαι εδώ, θα τα πούμε εμείς:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφη τσάντα!Τρελαίνομαι με αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων. Μπράβο σου Αναστασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΕΙΑ! Τα υφάσματά σου είναι εξαιρετικά βρε κοριτσάκι! Άλλη μια φανταστική δημιουργία! Μπράβο! Καλή Ανάσταση και τα τα πούμε και για τη γιορτή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχω λόγια!!!Πανέμορφη και πολύ δύσκολη στην κατασκευή της!!!Και η επιλογή των υφασμάτων είναι ό,τι πρέπει για τα καρότσια σας!!!
    Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά εύχομαι, να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Η τσάντα όμορφη ,πρακτική και πολύ προσεγμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναστασία μου χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Εύχομαι υγεία και όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου! Ό,τι και να φτιάξεις είναι πανέμορφο! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ παρόλο που σε ξέρω τόσο καιρό εκπλήσσομαι με αυτά που φτιάχνεις! Τα αγόρια σου είναι πολύ τυχερά . Εχουν μιά χρυσοχερα μαμα που τους φτιαχνει μοδατα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή