Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πιγκουινοτσαντούλα!

Κανονικά, σε αυτήν την ανάρτηση θα έπρεπε να σας δείξω φωτογραφίες με τα μικράκια μου ντυμένα με τις αποκριάτικες στολές τους! Έλα όμως, που δεν τις έχω πλέον... κλαψ, κλαψ...
Τις ήμερες του καρναβαλιού είχα βγάλει φωτογραφίες τα δίδυμα με την φωτογραφική μηχανή, την οποία είχα δανειστεί από την αδελφή μου, τράβηξα τόσες πολλές που γέμισε η μνήμη της και δεν υπήρχε άλλος χώρος για να αποθανατίσουμε το πέταγμα του χαρταετού της Καθαράς Δευτέρας! Μπερδεύτηκα με τις ρυθμίσεις τις καινούργιας για μένα μηχανής και αφού είχα την εντύπωση πως τις είχα μεταφέρει στον υπολογιστή, τις έσβησα ΟΛΕΣ!!! Έτσι απλά...
Το πόσο στεναχωρήθηκα δεν περιγράφεται! Ήταν οι πρώτες απόκριες των μωρών μου, οι πρώτες τους στολές...

Σήμερα, όμως, αφού βρήκα την ευκαιρία, θα σας δείξω το σακίδιο που είχα φτιάξει στον Βίκτωρα για να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Όχι, δεν πηγαίνει πλέον! Τον σταματήσαμε μετά από δυο μήνες και έτσι μας έμεινε η τσαντούλα για τις βόλτες μας!
Το σχέδιο είναι σαν της κουκουβάγιας, με μικρές αλλαγές ώστε να μοιάζει με πιγκουίνο, που μου ζήτησε ο γιος μου! Ήθελε και μια μικρή αλλαγή στα μάτια για μοιάζει περισσότερο, μα το κατάλαβα εκ των υστέρων και ήταν ήδη αργά για αλλαγές.





35 σχόλια :

  1. τέλεια η τσαντούλα!! Τι κρίμα για τις φωτογραφίες Ασπασία μου!! Ξέρω οτι υπάρχουν κάποια προγράμματα που μπορείς-λέει- να τις επαναφέρεις..κάποιες τουλάχιστον!! Κάνε μια αναζήτηση στο google..Πάντως αν έχεις χρόνο ξαναντύστα και ξαναβγάλε μερικές!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό σκέφτομαι να κάνω! Θα τα ξαναντύσω με την πρώτη ευκαιρία!

    Ευχαριστώ για την συμβουλή Ελπίδα μου! Θα το ψάξω, δεν ήξερα ότι γίνεται να τις επαναφέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Πολύ ωραίος ο πιγκουίνος με βλέμμα κουκουβάγιας :) Εμείς την original κουκουβάγια μας την έχουμε καταβολευτεί και βεβαίως εχουμε εντυπωσιάσει τους πάντες!!! Να είστε καλά και Καλή Σαρακοστή!
    Πάντως εμείς περιμένουμε φωτογραφίες με τις αποκριάτικες στολές...δεν θα την γλιτώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, Νίκη μου!!!
      Χάρηκα πολύ με το σχόλιό σου, που για κάποιον άγνωστο λόγο είχε μπει στα ανεπιθύμητα!
      Να χαίρεσαι την κουκλίτσα Αγνή σου!!! Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  4. πολυ κριμα για τις φωτογραφιες...ειναι μεγαλος φοβος μου!!προσφατα εκανα ενα αντιγραφο ολων των φωτογραφιων γιατι τις εχω στον υπολογιστη και δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη!!η τσαντουλα ειναι τελεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τσαντούλα είναι εκπληκτική, μάλλον θα τη ζήλευαν όλα τα παιδάκια (κι εγώ τη ζηλεύω να σου πω). Οσο για τις φωτογραφίες, είναι τόσο κρίμα!!!! Σίγουρα δεν αναπληρώνονται με τίποτα... Το μόνο που ίσως μπορείς να κάνεις, είναι να ντύσεις για μια φορά τα παιδάκια σου με τις στολές τους (έστω κι αν τελείωσαν οι απόκριες) για χάρη μιας φωτογράφησης και μόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναστασία υπέεεεεεροχη η τσαντούλα, όπως όλα όσα φτιάχνεις, είσαι φτιαγμένη για να δημιουργείς ράβοντας και η μηχανή ραψίματος έχει φτιαχτεί για σένα !!!!! Ζηλέψαμε τόσο που θα θέλαμε να είμαστε παιδάκια στην ηλικία του Βίκτωρα και να πηγαίνουμε βόλτες με τέτοια χαριτωμένη και πρωτότυπη τσαντούλα.... Τη ζημιά με τις φωτογραφίες την έχουμε κάνει και βρέθηκε ένα χαρισματικό άτομο με πολλές και καλές γνώσεις στον υπολογιστή και τις επανέφερε....καλού κακού όμως, ντύσε ξανά τα δίδυμα
    γιατί δεν πρέπει να χαθεί αυτή η εκαιρία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειο το κουκουβαγιοπιγκουινάκι σου :) Υπέροχη είναι!

    Και τι σε χαλάει με τα μάτια; Έφτιαξες δύο σε ένα. Έτσι ο Βίκτωρας δε θα παραπονιέται :) Έχει δύο πουλάκια μαζί!

    Δεν μας είπες όμως τι τα έντυσες τα μωράκια σου. Τις φορεσιές τις έχεις, δεν τις έχεις;

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, ναι! Κουκουβαγιοπιγκουινοτσαντούλα (!) θα έπρεπε να είναι ο τίτλος της ανάρτησης!!!χαχα! :)

      Τις στολές, τις έχω, είναι φτιαγμένες από εμένα!
      Τα έντυσα προβατάκια!! :)

      Διαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα Αναστασία! η τσαντούλα που έφτιαξες για τον μικρό σου είναι τέλεια, μπράβο σου! 'Οσο για τις φωτογραφίες πραγματικά είναι κρίμα, αν δεν μπορέσεις να τις επαναφέρεις ξαναντύστα τα μωρά σου και ξαναφωτογράφισέτα κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!
    Φιλια πολλα΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ασε, το εχω παθει κι εγω-τις εσβησα ολες!!!
    οσο για το τσαντακι, σε θαυμαζω ειλικρινα!στρωτες ραφες, χωρις λαθη....τί να πω, φανταστικες ολες οι δημιουργιες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανέμορφη κι αυτή σου η δημιουργία, που είσαι Βέρα;;;;
    Χαίρομαι πολυ για σενα Αναστασια, μπραβο που τα καταφερνεις ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναστασία μου περιμένουμε τις νέες φωτογραφίες από τα μωράκια σου!!!
    Όσο για την τσαντούλα είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ!!! :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναστασία μου χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και μη στενοχωριέσαι θα έχεις πολλές άλλες φωτογραφίες τους στο μέλλον. Η τσάντα του μικρού Βίκτωρα είναι πανέμορφη και καλοδουλεμένη. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σου Αναστασία !! Εντάξει..καταλαβαίνω γιατί κι εγώ τσαντίζομαι όταν παθαίνω τέτοια πράγματα, να χάνω φώτος και τέτοια, αλλά θα μείνουν για πάντα χαραγμένες οι εικόνες τους στην φωτογραφική σου μνήμη και αυτές οι πρώτες τους στολές και οι απόκριες..αυτό είναι σίγουρο !!! Αυτά δέν ξεχνιούνται όσο εύκολα και να ξεχνάς γενικά..χίχί...τί νομίζεις, διάβασα και όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις σου και θάυμασα πάλι καθε νέα σου δημιουργία χωριστά αλλά έμαθα και άλλα πράγματα γιά ´σένα και έχουμε αρκετά κοινά απ´ότι βλέπω...χάχά !! Είναι όλα υπέροχα Αναστασία..!!! Φτιάχνεις πανέμορφα πράγματα !!!!! ´Γειά στα χέρια σου...πολλά φιλιά !! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άχ !! Ξέχασα να σχολιάσω την υπέροχη καινούρια τσάντα του Βίκτωρα !!!! Είναι καταπληκτική και εντάξει μιά χαρά φαίνεται ότι είναι πιγκουινάκι !!!! Του αρέσουν τα πιγκουινάκια πολύ έ;!! Χίχί...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή Σαρακοστή, Αναστασία μου! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου ! Μην στεναχωριέσαι, ντύσε τα διδυμάκια , βγάλτα μια φωτο για το "καλό" , και όλα θα είναι μια χαρά!!
    Η τσαντούλα του Βίκτωρα είναι "όλα τα λεφτά" !!
    Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα ΠΟΣΟ όμορφο παίζει να είναι αυτό το τσαντάκι!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πω πω Αναστασία μου κρίμα για τις φωτογραφίες... πραγματικά στενοχωριέμαι πάρα πολύ όταν συνειδητοποιώ ότι έχω κάνει κάτι ανάλογο.
    Η τσαντούλα γλυκύτατη, μου αρέσει πολύ!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ Η ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναστασάκι μου γλυκό για άλλη μια φορά με άφησες άφωνη!!!! Μου αρέσει πάρα πολύ η τσαντούλα του Βίκτωρα. Να ρωτήσω γιατί σταμάτησε τον παιδικό; Μήπως λόγω ιώσεων; Ρωτώ γιατί η μικρή μου νεραϊδούλα είναι μονίμως με κάποια ίωση..... αυτές τις μέρες έχει κολλήσει ταυτόχρονα δυο μαζί... Είμαι ένα βήμα πριν την σταματήσω!!!!!!
    Όσο για τις φώτο και εγώ θα στενοχωριόμουν πολύ, αλλά μπορείς να τα ξαναντύσεις τα μωράκια και να αποθανατίσεις τις στιγμές!!!
    Σε φιλώ - Νατάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν τον σταματήσαμε λόγω ιώσεων! Απλά δεν ήταν έτοιμος ακόμα...
      Είχαμε θέμα με την προσαρμογή! Η ώρα της αποχώρησής μου ήταν τρομερά δύσκολη για μένα, είχαμε κλάματα... δεν είχαμε και μεγάλη βοήθεια από τις νηπιαγωγούς. :(
      Συν τοις άλλοις, δεν μου φάνηκαν να προσέχουν και να ασχολούνται και πολύ με τα παιδιά και να φανταστείς ιδιωτικός ο σταθμός! Δεν υπήρχε λόγος να τον πιέζω, αφού κάθομαι σπίτι! Τέλος πάντων, μετανιώνω που τον ταλαιπώρησα... πίστευα πως θα προσαρμοστεί τελικά...
      Νατασούλα, πολύ κρίμα που αρρωσταίνετε συχνά! Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που ταλαιπωρείται η Μαριλένα! Θα ανοίξει ο καιρός σύντομα και θα σταματήσουν οι ιώσεις!
      Φιλιά πολλά και στις δυο!

      Διαγραφή
  20. Γλυκά μου, κοριτσάκια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σας!
    Σας φιλώ όλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aναστασάκι, θέλουμε να δούμε τα προβατάκια !
    Για την τσάντα του Βίκτορα δεν έχω λόγια,είσαι
    μεγάλη ράφτρα ......
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναστασία μου τέλεια η τσαντουλα. Μετά τα 3 η προσαρμογή είναι πιο εύκολη. Ψαξε και για καποιον σταθμο που να προσεχουν πραγματικα τα παιδιά. Το πιο σημαντικο είναι να του αρέσει η δασκάλα. Ασε που ξεκίνημα σχολειου και διδυμα του έπεσαν πολυ κοντά. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχω μείνει πραγματικά άναυδη!
    Αν αυτή την τσάντα την έφτιαξες εσύ απλά δεν υπάρχεις!!
    Βλέπω τα υλικά... τον συνδυασμό των υφασμάτων... την λεπτομέρεια στη ραφή... έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς επαγγελματικά? (ξέρω με 3 παιδιά...) όμως θα μπορούσες να φτιάχνεις λίγα κομμάτια στον ελεύθερο χρόνο σου και να τα πουλάς μέσα στο σαιτ σου....
    Είσαι απίστευτη! Να'σαι καλά! Μου έδωσες χαστούκι πρωί πρωί και το ήθελα για να συνέλθω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νικολιτσα Αντωνοπουλου21 Μαρτίου 2013 στις 5:17 μ.μ.

    Aναστασια μου γεια σου.
    Ειδα το μηνυμα σου στις χρυσομελισσες και ετσι μπηκα και ειδα τα καταπληκτικα πραγματα που κανεις.Δεν εχω καμμια αμφιβολια ,οτι κανεις ειναι απλως ΤΕΛΕΙΟ!
    Οσο για το μηνυμα που λες οτι μου εστειλες ,δεν το ελαβα γιατι με τον υπολογιστη ,ειμαι σαν το Βικτωρα!Το πρωσοπικο μου mail ειναι,nikolanton@hotmail.com
    Kαλη συνεχεια σε οτικανεις και να χαιρεσαι ολη σου την οικογενεια.
    φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι πανέμορφη η Κουκουβαγιοπιγκουινοτσαντούλα σου!!!!! όπως όλα οσα φτιάχνεις!!!
    Μα να μην έχεις φώτο των διδύμων ως προβατάκια???? Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!!
    Είσαι απίστευτη Αναστασία με τρία παιδιά και τόσο φανταστικές δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για την τσάντα τι να πω;;;;έργο τέχνης!

    όσο για την δυσκολία του μικρού σου στον σταθμό και τα κλάματα αποχωρισμού,μου θύμισες τον εαυτό μου....πολύ κλάμα κάθε φορά που με άφηνε η μανούλα μου για να πάει για δουλειά...ακόμα το κουβαλάω μέσα μου....παιδικό τραύμα στην κυριολεξία.Καλά έκανες και τον σταμάτησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αναστασάκι μου η τσαντούλα είναι απλά πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και όσο για τις φωτογραφίες τα μικρά σου έχουνε τόσα πολλά χρόνια να ντυθούνε που δεν θα προλαβαίνεις να τα φωτογραφίζεις!!!!!!!!!!! Φιλιά σε σένα και τα μικρά σου!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι όμορφη τσάντα!!! Πολύ καλοραμμένη και γουστόζικη, για την επιλογή των υφασμάτων δεν έχω λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τι όμορφη που είναι! καταπληκτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. υπέροχη!! δεν έχω λόγια!! καταπληκτική!! αχ θέλω κι εγώ μια, να πήγαινα σχολείο!!! χαχαχ.. φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η πιο όμορφη τσάντα ever!! Μακάρι να πιαναν και εμενα ετσι τα χεράκια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αναστασία είναι πανέμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή