Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Εύχομαι να είναι υγιείς και γεμάτες δύναμη ώστε να μπορούν να μεγαλώνουν τα αγγελούδια τους! Γιορτάζω και εγώ σήμερα και ο μοναχογιός μου (για λίγο ακόμα!) μου έφερε αυτά τα πανέμορφα τριαντάφυλλα και μου είπε ένα πολύ γλυκό "Χρόνια πολλά, μαμά!". Αργότερα μου ζωγράφισε και ένα λουλουδάκι μαζί με τον μπαμπά του! Ήταν πολύ συγκινητική η σημερινή μέρα...


Θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για τα γλυκά σχόλιά σας, μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστα και να ζητήσω συγνώμη που δεν σας επισκέπτομαι τις τελευταίες μέρες, αλλά όπως γνωρίζετε βρίσκομαι σε κύηση τελευταίου τριμήνου και έπειτα από την τελευταία επίσκεψη στον γιατρό μου, ο οποίος μου πρότεινε να μείνω στο κρεβάτι και να ξεκουράζομαι για να αποφύγουμε ένα πρόωρο τοκετό, ακολουθώ τις οδηγίες του και κάνω ένα διαλειμματάκι από την ραπτική μου, από την γειτονιά όμως δεν θα χαθώ, έχω φτιάξει αρκετά πραγματάκια, τα οποία θα τα δείτε στις επόμενες αναρτήσεις μου.

32 σχόλια :

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xponia polla, Anastasia! Na eiste kala kai panta xaroumenoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουκλίτσα μου όμορφη!!! Χρόνια σου πολλά!!! Να είσαι γερή και δυνατή και να χαρίζεις υπέροχες στιγμές στο αγγελούδι σου!!! Καλή εβδομάδα να έχεις! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστασία μου Χρόνια πολλά με υγεία!
    Να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου και με το καλό να τα δεχτείς τα διδυμάκια σου!
    Να είσαι πάντα μια χαρούμενη μανούλα!

    Φιλιά,
    Μαίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα κοριτσι μου, να χαιρεσαι το μικρουλι σου.Με το καλο να δεχτεις και το μωρακι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά Αναστασία, να χαίρεσαι και τον γλυκύτατο γιόκα σου!!!Με το καλό να δεχτείς τα διδυμάκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ξεκουραστείς και εμείς εδώ είμαστε.Από ότι είδα περιμένεις διδυμάκια.Με το καλό να τα δεχτείς .Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναστασία μου καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!!! Τι ποιο όμορφο δώρο από ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και δωρισμένα μάλιστα από παιδικά χεράκια!!!! Να τον χαίρεσαι τον Βικτωράκο και με το καλό να υποδεχτείς τους άλλους 2 μπομπιράκους σου!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά και σε σένα μανούλα και με το καλό να έρθουν στη ζωή σας τα διδυμάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια Πολλά!! Εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν Θεού και εμείς εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με το καλό Αναστασια μου,και να προσέχεις τον εαυτό σου και το μωρό σου, κι εμείς εδω θάμαστε.
    Χρόνια Πολλά να χαίρεσαι και να σε χαίρεται το παιδάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναστασία μου καλημέρα και χρόνια πολλά.
    Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου και με το καλό να του χαρίσεις τα αδελφάκια του.
    Να είσαι καλά και να προσέχεις!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να είσαι καλά και όλο να φουσκώνεις! Θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια Πολλά Αναστασία μου!
    Να σε χαίρεται η οικογένεια και όλα καλά εύχομαι με την εγκυμοσύνη σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο μπόμπιρας με την ανθοδέσμη είναι τρέλα!!! Με το καλό να υποδεχθείς και τα υπόλοιπα αντράκια σου!

    Μαρία - Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια Πολλα Αναστασία μου!Το μπουμπούκι που ξεπροβάλλει ειναι το πιο όμορφο όλης της ανθοδέσμης!Να ξεκουράζεσαι και καλή συνέχεια!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια Πολλά Αναστασία μου! Να χαίρεσαι τον υπέροχο γιο σου, που είναι κούκλος, και να'σαι πάντα γερή και ευτυχισμένη! Με το καλό να δεχτείς τα μωράκια σου! Όλα θα πάνε καλά...σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και πολλά γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια μας πολλά!!Τι γλυκό το αγοράκι σου, με τα λουλουδάκια του!!Μπράβο!! Να προσέχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια σου Πολλά Αναστασία μου!!!
    Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό και τα νέα μωράκια σας!!!
    Ξεκουράσου και προσοχή!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου!!! Να είναι γερά!!! Καλη ξεκούραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή δύναμη Αναστασία που πλέον έχεις το όνομα της νεοφώτιστης κόρης μου!!!
    Με το καλό να κρατήσεις και τα τρία ζουζούνια αγκαλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι να πρωτοθαυμάσω??? Τον μπόμπιρα ή την...τεράστια ανθοδέσμη του???? Χρόνια πολλά γλυκειά μανούλα και με το καλό να υποδεχτείτε και τα νέα ζουζουνάκια σας! Να προσέχεις καλή μου και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρονια πολλα αν και λιγο καθυστερημενα!!!!
    Ο μικρουλης σου φαινεται πολυ γλυκας, να σου ζησει και με το καλο το νεο μελος της οικογενειας (αν και μεχρι τοτε θα τα ξαναπουμε σε καποια αναρτηση)
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλώς σε βρήκα και εγώ!Ο μικρός είναι μια γλύκα σαν ένα τριανταφυλλάκι και αυτός!!!Φτιάχνεις απίθανα πράγματα ξετρελάθηκα με όλα ,μου αρέσουν πάρα πολύ!!!Με το κάλο να έρθει το μωράκι!Μην ανησυχείς καθόλου όλα θα πάνε μια χαρά!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι φάτσα Παναγία μου.!!!!!! Να το χαίρεσαι τον μικρό σου πρίγκηπα και να σε χαίρεται και αυτός γλυκιά μανούλα.!!!Χρόνια πολλά (λίγο καθυστερημένα) να προσέχεις και να ακούς τις συμβουλές του γιατρού σου.Εμείς εδώ θα ήμαστε να σε συντροφεύουμε να σε σκεφτόμαστε και να περιμένουμε τις υπέροχες δημιουργίες σου.!!!Φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γλυκειά μου Αναστασία Καλημέραααα !!! Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου πρίγκιπα και να είναι πάντα καλά !!! Είναι γλύκας...σάν ένα απο τα λουλούδια του μπουκέτου που κρατάει..το πιό όμορφο λουλούδι απ'όλα !!!! Να χαίρεται την όμορφη μανούλα του !!!! Χρόνια σου πολλά άν και λίγο καθυστερημένα...να είσαι γερή και δυνατή και η ζωή σου να είναι γεμάτη μαγικές όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου !!!
    Τώρα τελευταία δέν έκανα πολλές τσάρκες στη γειτονιά μας και απ'ότι βλέπω έχω χάσει ωραίες αναρτήσεις και υπέροχες δημιουργίες !!! Εσύ είσαι η προσωποποίηση της χειροποίητης ποιότητας κοπέλα μου !!!! Τί πανέμορφα πράγματα που φτιάχνεις και πόσο προσεγμένα !!!! Καλά τα παπουτσάκια είναι τέλειααααα αλλά και τα πορτοφολάκια σου δέν πάνε πίσω !!!! Επίσης ξετρελάθηκα με την πρώτη τσάντα του μικρού σου και το όμορφο στυλάκι του !!!! χίχί !! Άντε με το καλό να έρθει και το αδελφάκι του !!! Με ένα πόνο καλή μου Αναστασία !!!! Όλα καλά θα πάνε !!!! Εμείς εδώ είμαστε να σου κάνουμε παρέα..όπως λέει και το Ευάκι!!
    Φιλάκια πολλάααα !!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αναστασία μου, να τους χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου! Και τους ..έξω και τους ...μέσα!!! Να προσέχεις τον εαυτό σου ! Και μην ανησυχείς , εδώ είμαστε όλες !!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρονια σου πολλα γλυκια μανουλα! ΝΑ ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις! (ξερω οτι ειναι τουλαχιστον σπαστικο να στο λενε ολοι, τωρα μαλιστα που κοντευει ο καιρος και εσυ θες να ετοιμαστεις για το μεγαλο γεγονος, μα κανε λιγο υπομονουλα ακομη!Ειναι για καλο!!!;ο))
    Γλυκας ειναι το ζουμπουλακι σου! Και που να αρχισει να σου λεει περισσοτερα λογακια και να σου γραφει και αυτα που θελει να σου πει.... Αχ, σε βλεπω κι εσενα με τα χαρτομαντιλα στα χερια να τον λιωνεις στα φιλια!
    Χρονια πολλα σε ολες τις μαμαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου!!!Το σπιτάκι σου πολύ όμορφο και ενδιαφέρον!!!!!!!!Σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι και εσύ να είσαι γερή και δυνατή !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. inaugural visit to the introduction of the Indonesia country
    I congratulate her birthday, on her very pretty, sweet, smart and creative, this post is very good draw, and my visit here to acquaintances, I also follow the # 349 #
    I feel happy if you also accept and follow back to my blog from Indonesia
    Happy birthday and congratulations, good health and longevity
    regards extension
    thank you, do not forget, please visit my friend

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. βρε παιδι μ με μπερδευεις εχεις και αλλο παιδι; πωπω να το χαιρεσαι και εσυ την μαμα σου και ολους τους δικους σ σε περιμενω στον διαγωνισμο μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή