Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Λίγα πραγματάκια για το bazaar!

Κάποιες από εσάς θα γνωρίζετε για το bazaar που διοργανώνουν η Κική και η Μαρία!  Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για τον σύλλογο "Ο Καλός Σαμαρείτης". Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
Ήθελα και εγώ να βοηθήσω σε αυτή προσπάθεια των κοριτσιών, έχω έτοιμα νεσεσεράκια και πασχαλινά αυγουλάκια. Επίσης ετοιμάζω και κάτι μωρουδιακά, έλπίζω να τα έχω έτοιμα αύριο για να τα στείλω όλα μαζί. Τα πραγματάκια δεν είναι πολλά, μακάρι να μπορούσα περισσότερα, αλλά δεν μου είναι πολύ εύκολο πλέον. Η κοιλιά μου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και ο πόνος στη μέση δεν αντέχεται ώρες-ώρες...
Αυτά είναι τα νεσεσέρ, σε ανοιξιάτικα και λουλουδάτα χρώματα. Έχουν μεσαίο μέγεθος, χωράνε άνετα τα καλλυντικά και ότι πρέπει για μέσα στην τσάντα!
Έφτιαξα και τσόχινα διακοσμητικά αυγά. Έραψα τις κορδέλες και τα διακόσμησα με κουμπάκια. Έγιναν πολύ παιχνιδιάρικα με τα έντονα χρώματα τους!
Ελπίζω να αρέσουν και να βοηθηθούν τα κορίτσια από τη μικρή προσφορά μου!

25 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφα όλα!Ειδικά τα αυγά με τα χρώματα τους είναι τόσο εντυπωσιακά!Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου και καλή επιτυχία στο παζάρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου βρε Αναστασία. Παρόλες τισ δυσκολίες φτιάχνεις απίθανα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ όμορφα όλα!Χαρ'α στο κουράγιο σου,μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστασία μου είναι πολύ πολύ όμορφα!!!!!!!!!Μπράβο σου!!!!!
    Τα νεσεσεράκια σου μ'αρέσουν πολύ....αχ και τα αυγουλάκια τόσο παιχνιδιάρικα...και φυσικά με τσόχα!!!!!!!!Φιλάκια πολλά!!!!Καλή εβδομάδα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω λόγια!Τα νεσεσεράκια είναι το κάτι άλλο και τα φλούο φερμουάρ δίνουν άλλη ομορφιά!Τα αυγουλάκια υπέροχη διακοσμητική ιδέα!!..και κυρίως όλα αυτά για καλό σκοπό!!!Με το καλό και το μωράκι σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφα τα νεσεσέρ και τα αυγουλάκια!!!
    Τέλεια χρώματα!!!
    Καλώς σε βρήκα και εγώ Αναστασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφα είναι!!!!!!!!!Να είσαι καλά
    Καλή εβδομάδα
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!χρωματα,σχεδια και πλουσιες ιδεες!!!!!
    Να εχεις μια απολαυστικη,ηλιολουστη και δημιουργικη εβδομαδα!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πω πω μα τι ομορφα που ειναι!!! ξετρελαθηκα!!! σιγουρα δεν θα μεινει ουτε μια απο τις κατασκευες σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναστασία μου, είναι πανέμορφα και τα νεσεσέρ και τα αυγουλάκια! Η νέα ραπτομηχανή πρέπει να έχει πάρει φωτιά! Μπράβο για την ωραία σκέψη να συμμετέχεις. Πάω να δω σχετικά με την προσπάθεια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναστασία πολύ ωραία ιδέα.Χρήσιμα πράγματα που σίγουρα θα πουληθούν.Μπράβο κορίτσι.Φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανέμορφα ΟΛΑ Αναστασία μου!!!!Ειδες η καινούργια ραπτομηχανή??? σε ενέπνευσε πολύ!!!Μπράβο, καλές πωλήσεις ευχομαι στο bazaar!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα τι όμορφα πράγματα έφτιαξες! Πολύ πολύ ωραία!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι όλα υπέροχα...Μπράβο Αναστασία μου! Να'χεις μια υπέροχη και δημιουργική εβδομάδα!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπέροχα πραγματάκια! Μπράβο σου Αναστασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πώ πώω Αναστασία μουυυυ.....πανέμορφα τα πράγματα που έφτιαξες και που φτιάχνεις γενικά !!! Είσαι χρυσοχέρα και με πολύ όμορφο γούστο !!! Τα πορτοφολάκια σου και τα αυγουλάκια σου είναι τέλειαααααα!!!!!! Χίλια μπράβο !!!! Καλό βράδυ !!!! :ο)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να σαι καλα γλυκια μου..ο Θεος μαζι σου..ολα να πανε καλα..σ'ευχαριστουμε..πρακτικα και ομορφα..καλη βδομαδα..τα φιλια και απο την Κικη..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο Αναστασάκι!!!!! Είναι όλα τόσο όμορφα!!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναστασία μου γλυκιά , είσαι ευχάριστη έκπληξη για μένα!!!Χαίρομαι που βρεθήκαμε!!!Πανέμορφα πραγματάκια φτιάχνεις καλή μου μέλουσα μανούλα!!!και δίδυμα να υποθέσω από την φωτό σου!!!;Με το καλό, όλα να πάνε πολύ καλά!!Υπέροχα όλα όσα ετοίμασες για το μπαζάρ!!Σ'ευχαριστώ πολύ που ανέβασες το give away μου, στο blog σου γλυκούλα μου!!Καλή σου επιτυχία! φιλάκια, θα τα λέμε συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νά'μαι κι εγώ ! Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψή σου ! Τί ομορφιές είναι αυτές που βλέπω ??!! Υπέροχα τα νεσσεσεράκια και τα αυγουλάκια που έφτιαξες !
    Αλλά και όλες σου οι δημιουργίες είναι φανταστικές, δροσερές, χαρούμενες, όπως βέβαια ταιριάζει σε μιά νέα μανούλα μ'ένα μπουμπουκάκι 2 ετών και άλλα δύο στην κοιλίτσα. Με το καλό κούκλα μου !!! Και να μήν κουράζεσαι...φανταστική η νέα σου ραπτομηχανή (!!!!) αλλά να προσέχεις την μέση σου !! Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι όμορφα χρώματα!!!!!υπέροχα όλα!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναδύουν όλα μια ζωντάνια, μια φρεσκάδα , μια δροσιά! Να προσέχεις τον εαυτό σου, με το καλό, όλα να πάνε καλά ! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο, μπράβο, με ξετρέλαναν όλα! Και τα τσαντάκια αλλά και τα αυγά είναι τόσο προσεγμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι όλα πανέμορφα, οπως όλα όσα έχεις φτιάξει. Δεν ηξερα πως εισαι εγκυος με το καλό κιολας και υπομονή με τα πονακια...ετσι ακριβως ημουν περυσι που παλευα κι εγω με την ραπτομηχανη, οχι βεβαια του δικού σου επιπεδου αποτελεσματα, εγω απλώς ''φλερτάρω΄΄ μαζί της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή