Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Επέστρεψα!!!

Και να που είμαι πάλι εδώ... Σας έλειψα?! Δεν νομίζω, απ'ότι βλέπω έχουν πάρει φωτιά τα χεράκια σας με τις χειροτεχνίες σας! Μα τι όμορφα πραγματάκια φτιάχνετε?! Εγώ ασχολήθηκα ελάχιστα με τα χειροποίηματά μου και καθόλου με το blogging. Συγνώμη, αλλά μου έχουν συμβεί τόσα πολλά.... Καταρχήν κάναμε ανακαίνιση σε όλο το σπίτι, το βάψαμε μόνοι μας, φτιάξαμε παιδικό δωμάτιο για τον Βίκτωρα που κάποια στιγμή θα σας το δείξω, μου λείπουν δυο-τρία πραγματάκια ακόμα. Επίσης έχουν συμβεί πολύ ευχάριστα γεγονότα όπως ο γάμος της αδελφής μου και η γέννηση των ανηψιών μου - έχουν διαφορά ενάμιση μήνα και είναι σκέτα κουκλάκια! Ας μην δικαιολογούμαι άλλο... σας δείχνω δυο πραγματάκια που έφτιαξα όχι πολύ πρόσφατα... οφείλω να το πω. Ναι, είμαι εκτός τόπου και χρόνου, αλλά θα σας γυρίσω πίσω στο καλοκαιράκι για λίγες στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης μέσα στο απόλυτο γκρίζο που ζούμε αυτή τη περίοδο...

Η στράπλες μπλούζα είναι η πρώτη μου απόπειρα στα ρούχα, την οποία την έραψα κυριολεκτικά "πάνω μου", χωρίς κανένα πατρόν! Την φόρεσα λίγες φορές, γιατί με παχαίνει... Πρέπει να μείνω σε πιο απλά πράγματα, φαίνεται!


Το σορτσάκι του μικρού!! Για αυτό, ως πατρόν χρησιμοποίησα ένα άλλο δικό του σορτς. Καλό δεν έγινε?


Το προστατευτικό για το καρότσι μας, είναι αδιάβροχο, διπλής όψης. Το χρησιμοποιούμε από την πλευρά με το λιγότερο φούξια... τι να κάνω!? αφού μου ήθελε τον Τουίτι! Τελευταία όμως δεν το θέλει στις βόλτες του, το χρησιμοποιούμε ελάχιστα, όποτε η σκέψη να φτιάξω καιονούργιο θα δούμε αν πραγματοποιηθεί.

10 σχόλια :

  1. Καλως σε βρηκα !!Πολυ ομορφα αυτα που εφτιαξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A, πολυ ομορφα ολα!μπραβο!!
    Κωνσταντινα απο pnoi_anemou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες φωτογραφίες! Είστε κουκλιά και οι δυο! Το στράπλες μια χαρά είναι, σου ταιριάζει! Και το σορτσάκι του μπόμπιρα τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστασία μου μας έλειψες πολύ - πολύ!!!!!!!! Και ειδικά τα μαγικά χεράκια σου που έκαναν θαύματα πάλι. Τί καλά που επέστρεψες και από ότι βλέπω πλήρως ανανεωμένη.
    Οι φωτό τέλειες, ο μπόμπιρας μια γλύκα, εσύ μια κούκλα!!!!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια τα ρουχάκια...Το μικρούλικο είναι πανέμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πανέμορφο...και αδιάβροχο!!!
    Ωραία μάτια έχεις!!!Και ο μικρός γλύκα!!!
    Καλώς μας ήρθες πίσω..και περιμένουμε νέες δημιουργίες!!!Φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια είναι όλα από τα ρούχα ως την μαμά και τον μικρό.
    Καλήμέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναστασια μου ολα υπεροχα .η μπλουζα δν φαινεται να σε παχαινει καθολου,αλλα ξετρελαθηκα με το σορτς του μικρου.φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, τώρα είδα αυτές τις υπέροχες φώτο!!! Πόσο ομορφη είσαι Αναστασία!!!
    Καλά, για το ταλέντο σου τι να πω! Και κουκλάρα και χρυσοχέρα και υπέροχη μανούλα!!! Φτου φτου φτου μη σε ματιάσω!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι με τον αντρούλη σου και τα αγοράκια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή