Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τριγυρνώντας σε μαγικές γειτονιές!

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε πως συνήθως δεν κάνω αναρτήσεις για κάτι που δεν αφορά κάποια από τις δημιουργίες μου... μα αυτή τη φορά δεν κρατιέμαι! 



Είμαι σίγουρη πως θα πήρατε είδηση το πρώτο συνέδριο των Ψηφιακών Γειτονιών που έγινε το περασμένο Σάββατο. Έγιναν αμέτρητες αναρτήσεις από φίλους bloggers που βρέθηκαν εκεί και θέλησαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους! Δεν θα σας κουράσω πολύ, δεν έχω και ταλέντο στο γράψιμο εδώ που τα λέμε, απλά θέλησα να αναφέρω δυο λόγια για την εξαιρετική διοργάνωση που ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Η ομάδα του "Μικροί Μεγάλοι" δούλεψε σκληρά και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει όλους!

Ήμουν και εγώ εκεί! Και όντως έζησα φανταστικές στιγμές όπως σωστά περιγράφουν όλοι όσοι βρέθηκαν εκείΌλα ήταν συγκλονιστικά!!! Μαγικά!! Ένιωσα ιδιαίτερα χαρούμενη καθ'όλη την διάρκεια του συνεδρίου, ακόμα και σήμερα, μέρες μετά! Ήταν μια μέρα γεμάτη έμπνευση και δύσκολα θα την ξεχάσω!

Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης είναι ότι ανακάλυψα έναν καινούργιο κόσμο που αγνοούσα την ύπαρξη του μέχρι τώρα. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν αμέτρητα blogs που αφορούν τους γονείς, δεν φαντάστηκα ποτέ πόσο μεγάλη είναι αυτή η οικογένεια. Ως χειροτέχνης, τα περισσότερα σπιτάκια που επισκέπτομαι αφορούν τις χειροποίητες δημιουργίες, έτσι, ένιωσα μεγάλη έκπληξη όταν βρέθηκα στο συνέδριο και άκουσα τις ομιλίες από ταλαντούχους γονείς άγνωστους μέχρι τώρα για μένα. Όλες οι ομιλίες ήταν αξιόλογες και με γέμισαν με σκέψεις και όνειρα!

Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος που αποφάσισα να παρευρεθώ στο συνέδριο ήταν για να στηρίξω τις ομιλήτριες φίλες μου: την Κατερίνα, την Σοφία, την Ασπασία και την Γεωργία. Τα κορίτσια, φυσικά και ήταν απίθανα! Μας χάρισαν στιγμές γεμάτες ευχάριστα συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις! Τις απόλαυσα και καμάρωσα για αυτές!
Επίσης ήταν ευκαιρία να συναντηθώ με τα κορίτσια από το γλυκό παρεάκι των Β15:  Ασπασία, Βέρα, Γεωργία, Γιάννα, Δήμητρα, Θεανώ, Κάλη, Κατερίνα, Μαρία, Μαρία, Μαρώ, Μάχη, Σίνα και Σοφία.


Πάνω, από αριστερά: Κατερίνα(+Μελίτα!), Κάλη, Μαρία, Σίνα, Ασπασία, Γεωργία, Βέρα, Μαρώ.
Κάτω, από αριστερά: Μαρία, Δήμητρα και εγώ. 
Μαράκι, σε ευχαριστώ για τη φωτογραφία! Κορίτσια, πραγματικά είμαι πολύ τυχερή που κάνατε αυτή την παρεούλα και είμαι μέλος αυτής! Σας ευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ πολύ!!
Παρεμπιπτόντως, σας ενημερώνω πως η φίλη Γεωργία (4 seasons with Geo) είναι υποψήφια για το καλύτερο μπλογκ. Αν θέλετε, ψηφίστε εδώ (θα το βρείτε στην πρώτη στήλη)! Θα το εκτιμούσα πολύ!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον "αφανή ήρωα" της ημέρας, τον άνδρα μου! Ο Βασίλης μου, αλλά και τα τρία αγοράκια μας ήταν και αυτοί στο συνέδριο! Όχι, δεν τα φέραμε για να μάθουν για τις τεχνικές του blogging, απλά λόγω θηλασμού δεν μπορώ να αποχωριστώ τα δίδυμα για πολύ ώρα και έτσι πήγαμε οικογενειακώς! Εξάλλου, οι διοργανωτές είχαν φροντίσει και για τα παιδιά, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αυτά στον οποίο πέρασαν ευχάριστα την ώρα τους με τον μπαμπά. Δυστυχώς, όσο ωραίος και αν ήταν ο χώρος οι πολλές ώρες κούρασαν τα παιδιά και έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι. Γύρισα σπίτι γεμάτη από έντονα συναισθήματα και ενθουσιασμό! 

Έζησα μεγάλες στιγμές και εύχομαι να τις ξαναζήσω και του χρόνου!

17 σχόλια :

  1. τι τελειααααα!!!!!Εγψ δεν ειμαι μαμα ακομη...αλλα Blogger>...θελουμε και πιο πανωωωωω συναντησηηηηηηηηηηηηηηη!!φιλια σε ολες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Αναστασία μου! Χαίρομαι που πέρασες τόσο τέλεια! Μπράβο όμως και στον σύζυγό σου που ήταν μαζί σου, σε στήριξε και σεβάστηκε την επιθυμία σου να κάνεις αυτό που πραγματικά σου άρεσε! Φιλιά πολλά!
    Ααα!!! Είσαι μια κούκλα στη φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναστασία είσαι μια γλυκιά γλυκιά κοπέλα! Σ ευχαριστούμε που ήρθες ειδικά για εμάς! ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν θα σε μαλώσω που λες βλακείες ότι δεν γράφεις όμορφα!!! Κατά δεύτερον, είσαι ένα τόσο γλυκό παιδί και εκπέμπεις μια απερίγραπτη ηρεμία παρόλο το τρέξιμο με τα τρία μικρά σου αντράκια. Είσαι απλή, γενναιόδωρη, γλυκιά και κούκλα!!! Α είσαι και μια απο τις φιλενάδες μας και είμαστε πολύ τυχερές γι'αυτό.
    Βεβαίως και ψηφίσαμε τη Γιωργία μας αλλά κάτι ακουσα ότι ακυρώθηκε η ψηφοφορία κ πρέπει να ξαναψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές, Αναστασία μου!
    Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και του χρόνου με υγεία και χαρά!
    Φιλάκια! Να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου, αλλά πάνω απ'όλα εσένα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναστασία μου χίλια ευχαριστώ για την αναφορά αν και μάλλον κάποιος μας σαμποτάρει κι έτσι χάθηκαν όλες οι ψήφοι... :(
    Χάρηκα πολύ που σε είδα αν κι ακόμα δεν μας έχει δοθει η ευκαιρία να μιλήσουμε πολύ. Εύχομαι την επόμενη φορά να πούμε περισσότερα. Μια χαρά γράφεις... ανυπομονώ για την επόμενη προσωπική ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα μαθα, τα μαθα! οχι απλα πηγες, αλλα ειχες και τα αντρακια σου μαζι! πολυ εσκασα που δεν σας ειδα!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Αναστασία μου! Όντως ζήσαμε μαγικές στιγμές! Τα περάσαμε φανταστικά!
    Και του χρόνου θα τα περάσουμε ακόμη καλύτερα! Είμαι σίγουρη ότι του χρόνου θα καμαρώνουμε κάποιες άλλες από τις φιλενάδες μας εκεί :)
    Σε φιλώ γλυκά και σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιο που μου άφησες στο 'σπιτάκι' μου!

    Ασπασία <3
    P.S. Γράφεις πάρα πολύ καλά! Μην το ξαναπείς ότι δε γράφεις καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο σε όλους λοιπόν, για το τόσο αξιόλογο εγχείρημα! Φαίνεται ότι περάσατε πολύ καλά κι ελπίζω να συνεχιστούν οι "ψηφιακές γειτονιές" και να μεγαλώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tα έμαθες πώς ήμουν από το πρωί και πώς λογικό ήταν αφού έκλεισα 8ωρο + να φύγω!! Κρίμα που έχασα την φώτο των Β15!! Την επόμενη φορά θα τα πούμε και θα είμαι κι εγώ μέσα. Φιλιά πολλά και καμιά φορά χρειάζονται και διαφορετικές αναρτήσεις (κι ας μην έχουν να κάνουν με τις δημιουργίες, έχουν άμεση σχέση με αυτό που κάνουμε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα βρε θηρίο πήγες με τα πιτσιρίκια;;
    Εγώ δεν το έχω με τον θηλασμό εκτός σπιτιού και έτσι προς το παρόν χάνω διάφορες ωραίες εκδηλώσεις...
    Φιλιά πολλά Αναστασία μου, είσαι γλυκύτατη στη φώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είσαι μια κουκλίτσα και χαίρομαι πολύ που ήρθες και σε γνώρισα!
    Ελπίζω λοιπόν να τα λέμε συχνότερα και κρίμα που δεν κατάφερα να δω τα ζουζούνια σου, δεν ήξερα ότι ήρθατε οικογενειακώς.
    Η δουλειά που κάνεις είναι καταπληκτική, σου το έχω ξαναπεί, αλλά μ' ενθουσιάζει το γεγονός ότι τα έμαθες όλα παρακολουθώντας βιντεάκια στο youtube. Είσαι ταλεντάκι!
    Πολλά φιλιά
    (τέλεια η τσάντα της Αθηνούλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας και τις επισκέψεις σας!!!
    Σας φιλώ όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα περιμένουμε να δούμε την τσαντούλα! Η μητέρα μου έχει ραπτομηχανή και παλιότερα είχα πειραματιστεί. Καλά μη φανταστείς, βασικά πράγματα. Ψιλοδιορθώσεις σε μια κουρτίνα και στενέματα, ρουχαλάκια για την κούκλα της Νόνης και τέτοια, αλλά από τότε που της χάλασε το μοτέρ την άφησε με το παλιό σύστημα, το χειροκίνητο και δεν την ακούμπησα ξανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κι όλο μου λέει η Sof τι γλυκιά που είσαι, και τι γλυκιά που είσαι! Ε, δίκιο έχει!
    Τι όμορφο event, μακάρι την επόμενη φορά να είμαστε κι εμείς εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γράφεις πολύ ωραία και κρίμα που δεν γράφεις πιο συχνά τις σκέψεις σου πέρα από τις δημιουργίες σου.. Το συνέδριο δεν ήταν μόνο για γονείς μπλόγκερς, όσοι το παρακολουθήσαμε από την αρχή το διαπιστώσαμε! Στεναχωρήθηκα που έφυγα στο τέλος και δεν έμεινα στο πάρτυ, έχασα και την στιγμή που βγάλατε φωτογραφία.. Χωρίς παρεξήγηση αλλά στην παρεούλα Β15 είμαι από την πρώτη συνάντηση και ας μην με ανέφερες :( Δεν πειράζει όμως, να είσαι καλά! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είσαι πολύ γλυκιά και όμορφη. Δημιουργείς καταπληκτικά πράγματα και γράφεις εξίσου υπέροχα.Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή