Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστροφή με δωράκια!

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!
Τι μου κάνετε? Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περάσατε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαιράκι!
Κοριτσάκια μου, αν και έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες (!?) από την προηγούμενη ανάρτηση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις θερμότατες ευχές σας! 
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας!
Ήθελα, μάλιστα, να ευχαριστήσω ξεχωριστά τo κάθε κοριτσάκι, ξεκίνησα να το κάνω περνώντας από το σπιτάκια και αφήνοντας σχόλια, μα αυτό απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο, κάτι το οποίο μου λείπει τρομερά αυτή τη περίοδο...
Θηλάζω αποκλειστικά τα διδυμάκια μου από την πρώτη μέρα και αυτή η τρυφερή διαδικασία δεν μου αφήνει χρόνο για τίποτα άλλο! Ίσα που προλαβαίνω να φροντίσω τον Βίκτωρα, να μαγειρέψω  και να συμμαζέψω τα βασικά στο σπίτι.
Ουφ, είμαι μέσα στο άγχος όλη την ώρα...άθελα μου έχω σταματήσει πολλές ασχολίες, μία από αυτές όπως καταλάβατε είναι το blogging, με το ζόρι βρήκα λίγο χρόνο σήμερα για να σας γράψω. Δεν έχω ιδέα πότε θα ξαναποστάρω κάτι, αν και έχω έτοιμες φωτογραφίες για καμιά δεκαριά αναρτήσεις εδώ και μήνες! Θα προσπαθήσω πάντως να μην χάνομαι για πολύ καιρό!
Ωχ, ξέφυγα λίγο από το θέμα... έλεγα ότι δέχτηκα αμέτρητες ευχές και νιώθω ότι το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι μια κλήρωση τις συμμετοχές από την προηγούμενη ανάρτηση.



Σχόλια-συμμετοχές - 121! Οι τυχερές θα είναι τρεις, λυπάμαι που δεν μπορώ να κληρώσω περισσότερα άτομα, αλλά είναι το μέγιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη περίοδο, υπόσχομαι όμως να ξανακάνω κλήρωση μόλις μπούμε σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Τρεις μέρες μου πήρε να ετοιμάσω την συγκεκριμένη ανάρτηση, να γράψω τα ονόματα, να κόψω τα χαρτάκια, να τα διπλώσω... η επόμενη κλήρωση μόνο με αυτόματη λίστα!
Φωτογραφίες από την διαδικασία επιλογής των τυχερών δεν έχω - χάλασε η φωτογραφική μου.
Λοιπόν, οι τυχερές είναι: η vailie, η confusedmind και η Xρυσούλα!
Κορίτσια, στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας στείλω ένα μικρό δωράκι!

37 σχόλια :

  1. Πωπω αποκλειστικός θηλασμός διδύμων....χίλια μπράβο στη μαμά!!! Είσαι ηρωίδα...φρόντισε τον εαυτό σου, να τρως καλά, να πίνεις υγρά, να ξεκουράζεσαι, να ζητάς όση περισσότερη βοήθεια μπορείς και να απολαύσεις όσο μπορείς αυτές τις μοναδικές στιγμές!!!! Όσο για τις δημιουργίες αυτές θα είναι για μια ζωή...δεν πειράζει να περιμένουν λίγο καιρό...τα σέβη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημέρα, Αναστασία μου!
    Χαίρομαι που μαθαίνω
    επιτέλους νέα σου.
    Λείπεις από τη γειτονιά,
    φιλιά στα παιδάκια σου και
    με γεια τα δωράκια στα κορίτσια
    που τα κερδίσανε !
    Φιλιά, ξέκλεβε χρόνο να μας βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα μάνααααα! Αυτό θα πει μητέρα με τα όλα της, τα κάνει όλα και συμφέρει. Το ξέρω ότι το άγχος και η κούραση θα είναι μεγάλη, υπομονή γλυκιά μου τα περάσαμε πάνω κάτω όλες και επιζήσαμε, αυτό να θυμάσαι όταν απογοητεύεσαι. Φιλιά και καλή δύναμη αν και απ' ότι καταλαβαίνω τα πας περίφημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς τηνα. Μας έλειψες ελιναι η αλήθεια αλλά τα μωράκια πάνω από όλα. Να σου ζήσουν τα καινούρια μέλη της οικογένειας και προσπάθησε να μην παραμελήσεις καθόλου τον Βικτωράκο. Καλό κουράγιο. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλωσόρισες και πάλι Αναστασία μου! Καλή δύναμη σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλως όρισες! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και το μεγάλο (!!) και τα μικρούλια! Καλό κουράγιο και να προσέχεις και την Αναστασία!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ βρε Αναστασια ποσο σε νιώθω, εγω ένα θηλάζω και κοντευω να παθω! Μας έλειψες γλυκούλα, ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Αναστασία μου, καλώς ήρθες!!
    Το καταλαβαίνω το άγχος σου...1 χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού μου και ακόμα δεν την παλεύω!!
    Όμως είσαι μανούλα και παίρνεις δύναμη από όλο αυτό!!
    Τα παιδάκια σου είναι πολύ τυχερά!!

    Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται!!
    Και μη νοιάζεσαι...πάρε το χρόνο σου, είμαστε εδώ και σε περιμένουμε!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας έλειψες κορίτσι! Να τα χαίρεσαι τα μωρά σου κ να είστε όλοι γεροί! Μπράβο στις τυχερές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα Αναστασία μου!! Καλως ήρθες πίσω..μας έλειψες!! Μπράβο σου που θηλάζεις!! Και για μένα ήταν απλά μαγικό!! Μην στεναχωριέσαι..θα μπεις στη ρέγουλα σιγά σιγά..Ε τώρα είσαι και πολύτεκνη.!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου Αναστασία!Μας έλειψες!Αλλά τι είναι το blogging μπροστά στο μεγάλο έργο που κάνεις...Μπράβο και καλό κουράγιο για την συνέχεια!Περιμένουμε τις νέες σου Αναρτήσεις με μεγάλη ανυπομονησία!Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα και καλωσόρισες έστω και για λίγο! Πω, πω, χαρά στο κουράγιο σου να θηλάζεις δίδυμα!!! Καλό κουράγιο σου εύχομαι κι εγώ, υπομονή και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλώς ήρθες και πάλι κοντά μας Αναστασία!!!! Απειρα φιλάκια στα παιδάκια σου!!!!!

    Μαρία-Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαλώς το κορίτσι!!! Πνίγεσαι κοριτσάκι μου ε;;; Έτσι είναι τα μωράκια πόσο μάλιστα όταν είναι δύο μαζί!!! Ελπίζω να έχεις κάποια βοήθεια για να ξεκουράζεσαι και λίγο! Η καλύτερη ώρα δεν είναι όταν κοιμούνται;;; Τη θυμάμαι αυτή την ώρα....
    Υπομονή, ο πρώτος καιρός είναι λίγο δύσκολος! Σε βλέπω όμως!!!! Είσαι δυνατή και επίμονη! Μια χαρά θα τα καταφέρεις!!! Φιλιά πολλά στα αγγελούδια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς μας ήρθες έστω και για λιγάκι! Πολύ ευγενική η χειρονομία σου με την κλήρωση! Να είσαι καλά να ταΐζεις τα παιδάκια σου! Είναι το καλύτερο που μπορείς να τους χαρίσεις τώρα. Το blog κι εμείς... εδώ θα είμαστε! Και θα περιμένουμε τα νεάκια σου! Φιλάκια!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γειά σου Αναστασία μου, πανέμορφη μανούλα !!!! Πολύ χάρηκα που βρήκες λίγο χρόνο και έγραψες...και βασικά...είσαι απίστευτη, έκατσες και ετοίμασες ολόκληρο giveaway-έκπληξη ?!!!! Τί να πώ...είσαι υπέροχη !!!!! Συγχαρητήρια στις τυχερές, τέλεια δώρα !!!
    Να είσαι πολύ πολύ καλά και εσύ και όλα τα μικρά σου ξωτικά και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς !!!!
    Φιλάκια πολλά Αναστασία !!! Καλό φθινόπωροοο !! ;ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χάρηκα όταν είδα την ανάρτησή σου αναστασία!
    και ανυπομονώ για την επόμενη κλήρωση!!!! :)
    να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μας ελειψες αλλα δεν πειραζει θα κανουμε υπομονη γιατι εχεις σπουδαια πραγματα να κανεις τωρα με τα μωρακια σου, τι πιο ωραιο απο αυτο που κανεις?!!! δεν χρειαζεται αγχος απολαυσε το και σιγα σιγα θα ξαναβρεις τ ρυθμους σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλώς τηνε κι ας άργησε!!!!!Να'σαι καλά, Αναστασία και συ και τα παιδάκια σου!!!!Μας έλειψες ,αλλά δεν πειράζει,γιατί προηγούνται τα ζουζούνια σου!!!!Καλό φθινόπωρο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναστασάκι μας, μας λείπεις πολύ αλλά αυτό που κάνεις είναι πολύ πιο σημαντικό και επειδή ξέρω τι σημαίνει αποκλειστικός θηλασμός, θέλει πολύ υπομονή και πολλά κουράγια, πόσο μάλλον που είναι επί 2! Συγχαρητήρια λοιπόν και όποτε ξαναβρείς χρόνο στείλε μας τα νέα σου. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μανούλα, μαμάκα, μαμά, καλώς όρισες έστω και για λίγο!!! Καλή δύναμη και υπομονή γιατί με δίδυμα και θηλασμό πρέπει να έχει κάποιος πολύ! Να μου είσαι καλά και εμείς σε περιμένουμε όποτε μπορέσεις. σε φιλώ. Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλή συνέχεια κοριτσάκι!
    Φρόντισε τα μικρούλια σου και μόλις ξελασκάρεις λίγο, εδώ θα είμαστε εμείς!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αναστασια μου καλή δύναμη!!Είσαι αξια μανούλα αφου καταφερνεις να θηλάζεις ταυτόχρονα δυο μωρακια...όλοι ξερουμε λίγο πολύ τα ωραρια και τις δυσκολίες του θηλασμού αλλα όταν το κανεις επι δυο, ειναι κατόρθωμα!!Καλή συνεχεια, να βρεις γρηγορα ρυθμους και να προσεχεις τον εαυτό σου, τα μωρα σου ειναι πολύ τυχερα!!Σε φιλώ και να ειστε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αναστασία μου καλώς ήρθες!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι και πάλι εδώ μαζί μας. Σου εύχομαι καλή δύναμη και θα τα λέμε!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εννοείται προηγούνται τα ζουζουνάκια σου, τα οποία είναι κουκλιά!!
    Να σου ζήσουν και να τα καμαρώνεις γερά και καλότυχα!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αναστασια καλως ηρθες πισω στην μπλογκογειτονια!!!! κ καλως σε βρηκα!!!! σε περιμεναμε με ανυπομονησια!!! πως ειναι τα μικρουλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αναστασία μου Καλώς μας ήρθες!...έστω και για λίγο....να χαίρεσε την κάθε στιγμή με τα μικρούλια σου!...ποτέ δεν θα τα ξαναδείς όπως σήμερα!...κάθε μέρα θάναι διαφορετικά!....Θέλω να σταθώ σ`αυτό....χαίρομαι πολύ-πολύ που τα θηλάζεις....είναι μοναδική αυτή η αίσθηση...
    Αναστασία...χάρηκα για το δωράκι...δεν το περίμενα....σ`ευχαριστώ πολύ!...σου αφήνω τα στοιχεία μου.
    Να έχετε μια όμορφη βραδυά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ουαου!!!! Τι τυχερη μερα μου ξημερωσε! αχαχαχα!
    Αναστασια μου σε ευχαριστω με ολη μου την καρδια για το δωρακι που θα μου στειλεις!
    Να χαιρεσαι τα μωρουλινια σου και να ειστε ολοι μια ευτυχισμενη οικογενεια!
    Στελνω μεηλ!μακια... ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α, και κρατα γερα, ε?!!!
    Φιλια σε οοοολα τα πατουσακια!χιχιχι... ;οp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπράβο για τον θηλασμό των διδύμων! Έχε υπομονή! Πόσο γίνανε τώρα; Να μας τα δείξεις καμιά φορά!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και μονο γι αυτο που ειπες...πως θηλαζεις αποκλειστικα και τα 2 ζουζουνια σου θα πρεπει να σου στειλουμε εμεις δωρακι....εγω ενα εχω και ζοριστικα παρα πολυ με τον θηλασμο....συγχαρητηρια ,κουραγιο,εισαι ΗΡΩΙΔΑ για μενα γιατι προσφατα σταματησα να θηλαζω και καταλαβαινω απολυτα το τι περνας!!!Φιλακια στα ζουζουνια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλή δύναμη Αναστασία! Φαντάζομαι στο περίπου, πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνεις. Καλό κουράγιο και να είστε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κοριτσάκια μου γλυκά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τόσο θερμό καλωσόρισμα!!
    Όσο για τον θηλασμό, τα μωρά τώρα είναι 3,5 μηνών και τα πάμε περίφημα!
    Οι δυσκολίες του πρώτου καιρού έχουν πια περάσει!
    Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!
    ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εσύ να 'σαι καλά κοπελάρα μου!!!!!!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!
    Εμείς θα περιμένουμε τις έξυπνες και όμορφες ιδέες σου όποτε μπορείς ;)!!!!!
    Φιλάκια και να προσέχεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Που να βρεις χρόνο με δίδιμα! Πάλι καλά που κατάφερες να μας γράψςεις. Να χαίρεσε τα παιδάκια σου. Αυτά είναι το πιο σπουδαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πάντα θαύμαζα τις μανούλες που έχουν δίδυμα...δεν είναι ότι πιο εύκολο.
    Μέσα σε ένα μήνα είναι η τρίτη φορά που κερδίζω κάτι.
    Πολύ ευχάριστη έκπληξη!
    Σε ευχαριστώ πολύ!!
    Θα σου στείλω τα στοιχεία μου!
    Καλό Σ/Κ και φιλάκια στα μωράκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή