Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σετάκια για κοριτσάκια!

Η σημερινή ανάρτηση είναι κατά κάποιο τρόπο η συνέχεια της προηγούμενης, γιατί πρόκειται και πάλι για την παραγγελία της Δήμητρας (For my friends)!
Η Δημητρούλα μου ζήτησε να φτιάξω σετάκια από παντοφλάκια και τσαντάκια που προοριζόντουσαν για δωράκια. Διάλεξε το κυρίως ύφασμα για τα παντοφλάκια και παρακάλεσε για ταιριαστά τσαντάκια, αφήνοντας πάνω μου το σχέδιο, αλλά και τους συνδυασμούς υφασμάτων!
Έχοντας την ελευθερία, δεν θα μπορούσα να μην χρησιμοποιήσω το αγαπημένο πουά, το οποίο αγαπώ πάρα πολύ! Για σχέδιο προτίμησα για άλλη μια φορά να φτιάξω δικό μου πατρόν, καθόλου περίπλοκο - περιέχει μακρύ λουράκι που φοριέται διαγωνίως και κλείνει με κούμπωμα-μαγνήτη.Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Της Αναστασίας και του Παναγιώτη...

Αυτές οι παντόφλες ήταν περιπετιώδεις - περάσαν από σαράντα κύματα ώσπου να φτάσουν στον παραλήπτη! Αγχώθηκα και ανησύχησα πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς, ο άνθρωπος για τον οποίο προοριζόντουσαν είχε μεγάλη υπομονή και κατάφερνε πάντα να μου φτιάχνει το κέφι με την ευχάριστη προσωπικότητα της και αυτή δεν είναι άλλη από την συμπαθέστατη Δήμητρα (For my friends)!
Η Δημητρούλα μας βλέπει τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και αφήνει στην άκρη τα αρνητικά, έχει πάντα έναν καλό λόγο να πει για όλους και για όλα - σε κερδίζει με τον απολαυστικό λόγο της!
Η Αναστασία και ο Παναγιώτης είναι τα παιδάκια της Δήμητρας. Η μανούλα τους έβγαλε φωτογραφία να φοράνε τα παντοφλάκια που τους έφτιαξα και τα παρουσίασε σε αυτήν την ανάρτηση
Υγ Μην απορείτε με την χρονική περίοδο την ανάρτησής της, εγώ καθυστέρησα να της το ανταποδώσω!


Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Oh La La!!!

Θυμάστε τον διαγωνισμό που διοργάνωσα με δώρο ένα ζευγάρι παντοφλάκια?
Η τυχερή ήταν η αισιόδοξη Κατερίνα (Positive Thinking-Female Code) μας!

Το έντονο ροζ με εικόνες πύργου του Άιφελ με έκανε να ερωτευτώ το ύφασμα από την πρώτη ματιά! Χάρηκα πολύ, όταν η Κατερίνα επέλεξε το συγκεκριμένο ύφασμα, αν και το πήρα για άλλους σκοπούς δεν περίμενα να δώσει ωραίο αποτέλεσμα στα παντοφλάκια. Ευτυχώς διαψεύστηκα! Είμαι σίγουρη, ότι όσες έχετε πάει στο Παρίσι και έχετε κάποιες αναμνήσεις από εκεί θα τα λατρέψετε και εσείς όπως και εγώ!
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Για τις SoFaN!!!

Αυτή την ανάρτηση την χρωστάω εδώ και πολύ καιρό στα δημιουργικά κοριτσάκια του SoFaN!
Το πρώτο μισό, δηλαδή την Σοφία, έτυχε την να γνωρίσω από κοντά! Είναι ένα ευδιάθετο και χαμογελαστό κοριτσάκι, το ίδιο πιστεύω και για τη Φανή, αυτό φαίνεται, εξάλλου, μέσα από τις διασκεδαστικές αναρτήσεις τους!
Τις αγαπώ - είμαι so... fan τους!
Αν και είμαι σίγουρη ότι θα έχετε δει την αντίστοιχη ανάρτηση των κοριτσιών, παρουσιάζω και εδώ τα πραγματάκια που είχα ετοιμάσει.


Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Της Αναστασίας...

Για την γλυκιά Αναστασία (Τουρτίτσες Αλλιώς) και τα ανιψάκια της φτιάχτηκαν τα παρακάτω παντοφλάκια!
Θέλετε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να νιώσετε για λίγο παιδί? Επισκεφθείτε το σπιτάκι της Αναστασίας, το οποίο όχι μόνο είναι γεμάτο τρισχαριτωμένες δημιουργίες για μωράκια, αλλά και υπέροχα παραμυθάκια-ιστορίες που τις συνοδεύουν.